Με πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις αλλά και ζωντανή μετάδοση της ομιλίας και της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καλύψει το ειδησεογραφικό portal economix.gr την 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η ειδησεογραφική ομάδα του Economix.gr θα σας μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από την 88η ΔΕΘ με θέματα, παραπολιτικά σχόλια για πολιτική και οικονομία (στις σελίδες «Παραπολιτίξ» και «Παραεκονομίξ») αλλά και ζωντανές μεταδόσεις για την παρουσία του πρωθυπουργού από την έκθεση.

Οι ζωντανές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου από το economix.gr:

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα ξεκινήσουν λίγα λεπτά πριν την ομιλία αλλά και τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού και θα είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα του economix.gr ενώ, παράλληλα, θα καταγράφονται καρέ – καρέ τα στιγμιότυπα και οι απαντήσεις του. Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων για το Σαββατοκύριακο:

  • Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024, 19:30 – Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.
  • Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024, 12:00 – Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Παράλληλα, στο economix.gr θα διαβάσετε τα νέα από την περιοδεία του πρωθυπουργού στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ αλλά και την καθιερωμένη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO και θα επισκεφθεί τα περίπτερα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

Την Κυριακή, στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

Παρακολουθήστε την 88η ΔΕΘ από το economix.gr. Δείτε εδώ τα νέα, τις ειδήσεις και τις ζωντανές μεταδόσεις.