Το λανσάρισμα της ανανεωμένης εταιρικής ιστοσελίδας της AGT Engineering & Services Group, μια από τις πιο κορυφαίες εταιρίες στον κατασκευαστικό τομέα, ανακοίνωσε η Generation Y.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η AGT, με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας και ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων, επέλεξε την Generation Y για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό, αναγνωρίζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον κλάδο.

Η νέα ιστοσελίδα της AGT προσφέρει στους επισκέπτες μια σύγχρονη και βελτιστοποιημένη εμπειρία περιήγησης, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Αυτή η ανανεωμένη ψηφιακή εικόνα αντανακλά τη δυναμική παρουσία της AGT στον κατασκευαστικό τομέα και την εξειδίκευσή της σε τομείς όπως οι κατασκευές, τα Fit-out projects, οι υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων και η βιομηχανική μηχανική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα ιστοσελίδα προωθεί μια νέα εκσυγχρονισμένη ‭ψηφιακή εικόνα‭ της εταιρείας αναδεικνύοντας‬‬ τις ‭υπηρεσίες της‭, ‬‬από τις κατασκευές έως τη βιομηχανική μηχανική. Επίσης παρουσιάζει τα διεθνή έργα της AGT που ξεπερνούν τα‭‭ 64 σε παγκόσμιο επίπεδο.‬‬

Με τη νέα της ιστοσελίδα, η AGT, όπως τονίζεται, είναι έτοιμη να ενισχύσει περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της και να προσφέρει ανώτερη αξία στους πελάτες της.