Η μείωση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ κατά εννέα έδρες (32 από 41) σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου, οδηγεί εκτός Βουλής ισάριθμους υποψηφίους του κόμματος.
Συγκεκριμένα δεν επανεκλέχθηκαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τη Β’ Πειραιώς, ο Αθανάσιος Γλαβίνας από τη Β’ Θεσσαλονίκης, ο Σωτήρης Παπαγεωργίου από την Καρδίτσα, η Αικατερίνη Ταγαρά από την Κορινθία, ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος από τη Μεσσηνία, η Ραχήλ Αλεξανδρίδου από την Πέλλα, ο Μιχάλης Τζελέπης από τις Σέρρες, ο Γιώργος Οικονόμου από τα Τρίκαλα και ο Νικόλαος Τσώνης από την Φθιώτιδα.
ΚΚΕ
Το ΚΚΕ χάνει έξι έδρες (20 από 26) σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να μην επανεκλέγονται επτά βουλευτές του, καθώς κερδίζει μία έδρα στη Λέσβο με την Μαρία Κομνηνάκα. Την έδρα τους χάνουν ο Γιώργος Πέρρος από τον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο Πάκος Έξαρχος από τα Ιωάννινα, η Τίνα Κουζιάκη από την Κοζάνη, ο Νικόλαος Κουτουμάνος από την Μεσσηνία, ο Αχιλλέας Κανταρτζής από τα Τρίκαλα, ο Κώστας Μπασδέκης από τη Φθιώτιδα και ο Αλέξανδρος Μαρινάκης από τα Χανιά.
Ελληνική Λύση
Από την Ελληνική Λύση δεν επανεκλέγονται τέσσερις βουλευτές καθώς μειώθηκε ανάλογα η κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος και εκλέγει 12 από 16 βουλευτές.
Την έδρα τους χάνουν ο Ιωάννης Λαϊνιώτης από την Αχαΐα, ο Βασίλης Αρμόνης από την Εύβοια, ο Βασίλης Κοτίδης από την Ημαθία και η Χριστίνα Κοντογιάννη από την Λάρισα.